LAG Trailers heeft goed jaar achter de rug

De Belgische tankerproducent LAG Trailers registreerde in 2016 een groei van meer dan 50 % in de exportmarkten, dankzij de uitbreiding van het salesapparaat. De verkoopcijfers verdubbelden in Duitsland terwijl de onderneming een stijging van 50 % optekende in Frankrijk. LAG verwacht een gelijkaardig resultaat in Frankrijk voor 2017, en een verdere stijging in de Duitse markt. Sinds 2010 focust LAG Trailers zich op de tank- en intermodale markt. “We vernieuwden ons product portfolio om de ideale balans tussen standaardisatie, flexibiliteit, kost en kwaliteit te vinden, en het productieproces ontving de nodige investeringen om deze nieuwe strategie te ondersteunen. We startten echt met een leeg blad. Ieder intern proces werd nauwkeurig onder de loep gelegd om onze efficiëntie te maximaliseren. En het project is nog niet afgelopen,” zegt CEO Alan Zhang, die nu van LAG Trailers de Nr 1 tankerproducent in Europa wil maken.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo