Vossmann (D) doet beroep op de CombiMAX van Faymonville

Het Duitse transportbedrijf Vossmann heeft beroep gedaan op de transportoplossingen van Faymonville om het transport uit te voeren van een vortex van 105 ton met een lengte van 20 m en een diameter van 7 m. Voor het transport van een vortex van 105 ton die is gebruikt om gas te reinigen, heeft het Duitse bedrijf voor uitzonderlijk vervoer Vossmann een Faymonville CombiMAX-oplegger ingezet. Met deze twaalfassige oplegger huurt Vossmann tegelijk ook flexibiliteit, manoeuvreerbaarheid en modulariteit: “In de sector van het zwaar transport is dit uiterst belangrijk want tussen de oorspronkelijke planning en de echte uitvoering kunnen er altijd een aantal parameters wijzigen”, vertelt Swen Siefken, project manager van Vossmann. Vossmann is sinds kort actief in het transport van meer dan 100 ton en heeft hierbij al meermaals de CombiMAX van Faymonville gebruikt. Dit keer werd de enorme lading naar de haven van Meppen in Nedersaksen gebracht.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo