Yusen Logistics bouwt 8000 m2 extra in Melsele

Yusen Logistics is gestart met de ontwikkeling van twee nieuwbouwprojecten voor de farmasector. In Melsele komen er 8000 m2 bij. Het Antwerp Distribution Center (ADC) in Melsele functioneert momenteel als een controletoren binnen de Europese ‘Yusen Logistics Pharmaceutical Super Highway’, het transportsysteem waarbinnen meer dan twee miljoen pallets farmaceutica per jaar vervoerd worden. Deze Yusen vestiging wordt binnenkort uitgebreid van 18.000 naar 26.000 m2 bonded GDP-gecertificeerd magazijn. Het nieuwe magazijn wordt voorzien van zowel coldstore (2-8°C) als ‘ambient’ opslagfaciliteiten (15-25°C) en zal eind 2017 operationeel zijn. Verder wordt ‘op korte termijn’ gestart worden met de bouw van een nieuwe farma-site van 11.225 m² in Roosendaal (Nederland).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo