Azkar volledig geïntegreerd in Dachser

Na vier jaar integratoeproces zal Azkar vanaf nu op het Iberisch Schiereiland opereren onder de naam Dachser Spain en Dachser Portugal.

Het integratieproces van Azkar begon in januari 2013 toen Dachser Azkar overnam. Sindsdien is Azkar jaarlijks winstgevend gegroeid op het Iberisch schiereiland. Spanje en Portugal zijn nu nauw geïntegreerd in het Europese Dachser transportnetwerk. De 70 dagelijkse import en export lijndiensten in 2013 zijn uitgegroeid tot 130 lijndiensten vandaag de dag. Het aantal zendingen van en naar Europa is in dezelfde periode gestegen met 40%. 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo