Roland Jost en Christophe Ravignat weer vrij

Roland Jost en Christophe Ravignat, de twee directeuren van de Jost Group die in hechtenis waren genomen, werden vandaag weer in vrijheid gesteld op voorwaarde dat ze een elektronische enkelband dragen. Ze waren tot hiertoe opgesloten in de gevangenis van Marche-en-Famenne. Voor Eric Demonty, die maandag jongstleden benoemd werd tot Afgevaardigd Beheerder van de groep, “is de volledige onderneming uiterst gelukkig met deze uitspraak van de instructierechter. Het is een opluchting voor iedereen.” Hij voegt er nog aan toe: “Wij hebben alle vertrouwen in de uitslag van het onderzoek. Wij wensen Roland en de andere betrokken directieleden nu een verdiende rustperiode toe na een ongetwijfeld zeer belastende beproeving.” Eric Demonty gaat ondertussen volop door in zijn functie als Afgevaardigd Beheerder voor een onbepaalde termijn. Roland Jost zal zijn plaats weer innemen in functie van het verloop van het onderzoek.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo