De transport- en logistieke bedrijven werven aan!

Wanneer ze gevraagd worden naar hun vooruitzichten voor het aanwerven van personeel, behoren de werkgevers uit de sector van het transport en de logistiek volgens de laatste Manpower Barometer tot de meest optimistische van België. In de Transport- en logistieke sector bedraagt de Nettotewerkstellingsprognose (ofwel het verschil tussen het percentage werkgevers dat wil aanwerven en zij die hun personeelsbestand willen afbouwen) +8, een record voor de voorbije vijf jaar. Wat aanwervingen betreft, komt onze sector hiermee in 2017 op de tweede plaats. Voor de volledige economie bedraagt de NWP +4. Blijft nog de vraag of de bedrijven ook effectief de werknemers zullen vinden die ze nodig hebben…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo