Vos Logistics gebruikt ecocombi op LNG

De Nederlandse transporteur Vos Logistics heeft verschillende ecocombis in haar vloot een zet ook zes LNG-trekkers in. Nu gaat Vos Logistics LNG en ecocombis combineren. Vos Logistics heeft twee nieuwe LNG Ecocombi-trucks toegevoegd aan haar vloot. Die worden voor Pipelife (een fabrikant van kunststof leidingsystemen) ingezet. Roy van Tilburg (Manager Domestic Transport & Service Deliveries bij Vos Logistics) is enthousiast: “Het combineren van de Ecocombi met LNG tilt duurzaam transport naar een hoger niveau. We vervoeren nu kunststof pijpleidingen en hulpstukken op deze manier, maar het kan natuurlijk ook ingezet worden voor andere markten, zoals de bouwindustrie en detailhandel.”  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo