MATEXPO: De bouw als motor voor de economie!

Tot en met 10 september heten we u van harte welkom op de 37ste editie van MATEXPO in Kortrijk Xpo, dé internationale vakbeurs voor bouwmaterieel. Meer dan 360 exposanten zullen u verwelkomen met meer dan 1400 machinemerken verspreid over een beursoppervlakte van zo’n 130.000m2. Op MATEXPO vindt u het grootste aanbod van machines en materieel voor de wegenbouw, burgerlijke bouwkunde, algemene bouw, bouwvoertuigen, afvalverwerking, recyclage, reinigingsmachines en goederenbehandeling in de Benelux. WAAROM U ZEKER AANWEZIG MOET ZIJN OP MATEXPO

  • Groot aanbod van machines gericht op de bouwsector
  • Grootste Benelux vakbeurs en één van de meest innoverende beurzen in Europa
  • Interessant programma met seminaries op maat van de sector in samenwerking met “federaties en partners”
  • Ontdek het volledige programma, praktische informatie, de exposanten en nieuwtjes op www.matexpo.com

REGISTREER U NU VOOR GRATIS TOEGANG Met veel plezier nodigen wij u persoonlijk uit om een bezoek te brengen aan MATEXPO. Registreer u nu voor gratis toegang met uw persoonlijke registratiecode (TRM248) via www.matexpo.com. Ook uw collega’s zijn van harte welkom. Zij kunnen zich registreren met dezelfde code. Na de registratie ontvangt u onmiddellijk uw persoonlijke toegangsbadge, waarmee u directe toegang krijgt tot de beurs. PARKEER VLOT TIJDENS MATEXPO Om uw beursbezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, begeleiden we u heel graag naar één van onze twee MATEXPO parkings. Volg de bewegwijzering P1 of P2 vanop de snelweg. Op deze ruime parkings kan u vlot parkeren en een shuttlebus brengt u naar de ingang van de beurs.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo