TIP breidt service uit door samenwerking met SKF

TIP Trailer Services en SKF hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De service-vestigingen van TIP Trailer Services gaan zich toeleggen op verkoop, installatie, reparatie en onderhoud van SKF/Lincoln smeersystemen. Eerder in september werd aangekondigd dat alle 15 TIP Trailer Service vestigingen in de Benelux (waaronder die in Antwerpen) omgedoopt zijn tot Toscon. Op elke Toscon-vestiging is nu een voorraad van SKF smeersystemen en -materialen voorhanden. Tevens zijn de medewerkers getraind in de SKF smeeroplossingen en hoe deze toe te passen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo