Ahlers, Gosselin en Jas Forwarding krijgen eerste Lean & Green award voor expediteurs

In oktober 2016 gingen voor de eerste keer acht Antwerpse expediteurs de Lean & Green-uitdaging aan. Drie van hen hebben op 11 december de Lean & Green award ontvangen : Ahlers Belgium, Gosselin Logistics en Jas Forwarding. Deze drie bedrijven hebben zich geëngageerd hun CO2-uitstoot binnen de 5 jaar met 20% te verminderen, wat veel is als je die moet winnen op een grotendeels administratief takenpakket. Bij expediteurs wordt er dus ook gemikt op het optimaliseren van de goederenstromen van hun klanten, naast interne initiatieven. Gosselin, Ahlers en Jas Forwarding zagen allemaal heil in een modal shift (van truck naar barge en van zee- naar spoorvervoer) en brengen hun klanten op de hoogte brengen van de CO2-uitstoot die bepaalde keuzes met zich meeneemt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo