All Exeptional nam Emextra definitief over

All Exeptional heeft begin oktober de firma Emextra (Asse) definitief overgenomen. Vier jaar geleden hadden de twee aandeelhouders van All Exeptional de aandelen van Emextra overgekocht, maar Emextra bleef toen onafhankelijk. Kristof Peysmans en Erwin Hemels, de twee aandeelhouders van All Exeptional (Drogenbos) wisten ons toen te vertellen dat de familiale aandeelhouders van Emextra een oplossing zochten om het voortbestaan van hun onderneming veilig te stellen. Emextra, dat nog werk bood aan een tiental werknemers, maakt deel uit van All Exeptional sinds 6 oktober.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo