De Oostenrijkse transporteur Jerich vestigt zich in Aubange

Het Oostenrijkse bedrijf voor transport en logistiek Jerich heeft in Aubange (provincie Luxemburg) een nieuw logistiek platform van 14.000 m2 en met 19 laadkaaien ingehuldigd. Jerich heeft al sinds enkele jaren een filiaal in België, maar voorlopig was dit enkel een slapende vennootschap. Om zijn activiteiten in België nu echt op te starten, heeft de Oostenrijkse transporteur een deel van het voormalige industrieterrein AGC in Aubange gehuurd. Dit terrein werd in juli door Lock’O opgekocht en heringericht. Jerich neemt er 14.000 van de beschikbare 27.000 m2 in.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo