Transuniverse Forwarding valt in de prijzen

Transuniverse Forwarding (Wondelgem) heeft een award van zijn klant Nitto ontvangen voor zijn ‘uitzonderlijke prestaties op gebied van ‘ontime’ leveringen en voor de snelheid van zijn klantendienst’. Transuniverse Forwarding werkt al jaren samen met de Belgische vestiging van Nitto EMEA in Genk, en organiseert transporten naar landen in de hele EMEA-zone : dochter Intercargo haalt de goederen op in de fabriek in Genk en brengt ze naar het crossdock-platform in Wondelgem. Van daaruit worden ze vervoerd naar de verschillende landen, waar lokale agenten voor de fijnmazige distributie zorgen. Een ‘control tower’ van Transuniverse houdt daarbij toezicht op de hele keten van Nitto EMEA.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo