DBT Bulkvervoer werkt samen met Nijhoff-Wassink

Sinds 2 januari is DBT Bulkvervoer een intensieve samenwerking gestart met de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink voor het transport van veevoeders. DBT Bulkvervoer verzorgt o.a. transporten voor de agrarische sector in België, Luxemburg en Frankrijk. “Nijhof-Wassink past zeer goed bij onze werkwijze en visie hoe wij met klanten willen omgaan. Beide bedrijven willen aan hun klanten de beste service leveren”, aldus Herman Delcroix, directeur van DBT Bulkvervoer.” Sinds augustus 2017 werkt Nijhoff-Wassink al samen met Kubrechts. “Onze divisie Feed Logistics wil verder uitbreiden in de Benelux landen zonder dat het ten koste gaat van onze klantgerichtheid. Door deze strategische samenwerking met DBT Bulkvervoer breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en kennis van de lokale markt verder uit. Samen met onze strategische partners kunnen we hierdoor nog sneller en flexibeler leveren’,  aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo