100 nieuwe DAF-trekkers op weg naar Transport S’Jegers

S’ Jegers bestelde via Garage Peeters uit Herentals 100 nieuwe DAF XF530 Super Space Cab trekkers, waarvan 20 met kipchassis, die allen nog in de loop van dit jaar worden opgeleverd. “Deze nieuwe DAFs zullen deels onze bestaande capaciteit vervangen, maar ook tegemoetkomen aan de groeiende trafieken”, zegt zaakvoerder Karl S’Jegers. “Ons wagenpark telt momenteel 250 trekkers die in heel West-Europa rondrijden, met de nieuwe order worden er dat binnenkort dus 300”. Met het DAF Multisupport onderhoudscontract, het DAF Connect fleet management systeem en de financiële ondersteuning van Paccar Financial bij de vernieuwing van het wagenpark wil de firma zich volop kunnen concentreren op haar klanten en de verdere groei van het bedrijf. S’Jegers opteerde om alle nieuwe voertuigen met de speciale standairco te voorzien. “Het comfort van de chauffeur staat voorop en door zelf dagelijks in de cabine te zitten weet je wat belangrijk is”, zegt Karl S’Jegers. Hij zal het weten : Karl S’Jegers zit nog elke dag zelf achter het stuur en kreeg onlangs zijn nieuwe DAF FT XF530 met exclusief lederen interieur overhandigd. Het wagenpark van S’Jegers Transport telt verder nog 1.000 trailers, waarvan 250 huif- en frigotrailers en 750 containeropleggers, uitgerust voor zowel 20’-, 40’-, 45’- als reefercontainers.    

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo