[LOGISTICS.TV] Jo Van Moer wint opdracht 1 van We Are Champions

De LOGISTICS.TV op Kanaal Z werd in een volledig nieuw jasje gestoken. Met het in leven roepen van de rubriek “We Are Champions” belooft LOGISTICS.TV meer spektakel dan ooit tevoren.  In het eerste seizoen van “We Are Champions”, dat bestaat uit 3 afleveringen, nemen Jo Van Moer, Gert Snel en Jos De Wael het in het Atrium Opleidingscentrum tegen mekaar op in verschillende proeven met de heftruck: Opdracht 1: Hyster Basketbal. Precisie, techniek maar ook snelheid zijn belangrijk om de hoogste score te behalen. Elke kandidaat krijgt 5 minuten de tijd om met de Elektrische 3-wielheftruck van Hyster zoveel mogelijk ballen in de ring te werpen. Een geslaagde worp is goed voor 10 punten. Als de bal valt, gaat er één strafpunt af. Wie de A-Safe aanrijdbeveiliging raakt, krijgt 3 strafpunten.  

“We are Champions” werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van B-Close, A-Safe en Atrium Opleidingen. Opdracht 2 en 3 worden uitgezonden in de Logistics.TV van april en september. 

https://youtu.be/6H6Y3hcjG8E  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo