400.000 Renault Trafic op 4 jaar

In 2014 ging de productie van de Renault Trafic van de derde generatie van start. In de fabriek in Sandouville liepen er ondertussen al meer dan 400.000 exemplaren van de band.  De oorspronkelijke Renault Trafic zag het levenslicht in 1980 in Batily. Het was toen nog een 100% Renault-product. De carrière van de tweede generatie, geproduceerd in Barcelona (Spanje) en Luton (UK), kwam ten einde in 2013. In samenwerking met GM zouden er in totaal 1.250.000 bestelwagens geproduceerd worden. De in 2014 gelanceerde derde generatie is goed op weg om dit record te breken. In de fabriek in Sandouville worden ook enkele klonen van de Traffic geassembleerd. Concreet gaat het over de NV300 van Nissan en de Talento van Fiat.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo