Nieuwe meeneemheftrucks voor Transport Michiels

Transport Michiels heeft van 3D-Lift de sleutels overhandigd van hun nieuwe en elfde Manitou meeneemheftruck. Die wordt gebruikt waar traditionele opbouwkranen tekort schieten. Transport Michiels beschikt over een heel diverse vloot van 210 vrachtwagens, waarvan 170 in eigendom: kraanwagens, uitzonderlijk vervoer, plateaus, huif- en koelwagens. Hun specialiteit ligt in het vervoer van bouwmaterialen van heel uiteenlopende afmetingen met aflevering op werven of bij particulieren. Waar opbouwkranen tekortschieten door hun beperkte radius, komt de meeneemheftruck in zicht. “In 2013 werd voor het eerst geëxperimenteerd met een tweedehandsmachine”, zegt Kristof Michiels. “Van het gebruiksgemak, het zelfstandig kunnen lossen en wegzetten waar de klant het wenst, waren we al snel overtuigd. In die mate dat de vloot momenteel bestaat uit 17 meeneemheftrucks, waarvan de recentste aankopen exclusief bij Manitou gebeuren, zowel telescoopmachines als mastmachines.” De machines worden afgeleverd door 3D-Lift, exclusief verdeler van Manitou meeneemheftrucks voor België en Zuid-Nederland. Kristof Michiels : “Minstens even belangrijk dan de kwaliteit van de machines is het servicegebeuren. 3D-Lift is hiervoor een ideale partner, nog voor de verkoop denken ze mee bij het opbouwconcept van de trailers, ze hebben een nagenoeg 24/7 bereikbaarheid en beschikken over voldoende verhuur of vervangmachines om eventuele piekmomenten op te vangen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo