Privé-investeerder koopt voormalig logistiek centrum Wim Bosman in Wommelgem

Er is een koper gevonden voor het vroegere logistiek centrum van Wim Bosman in Wommelgem. Door bemiddeling van het departement ‘industrie en logistiek’ van Knight Frank is het verkocht aan een privé-investeerder. Toen Wim Bosman zijn transport- en expeditiegroep in 2011 aan het Nieuw-Zeelandse Mainfreight overdroeg, was het vastgoed niet inbegrepen. Sindsdien was dat ondergebracht in een familiale holding. Wim Bosman overleed in november jongstleden op 76-jarig leeftijd na een lange ziekte. Kort daarvoor was de beslissing genomen om de activa te verkopen. Het voormalige logistiek- en crossdock-center van Wim Bosman in Wommelgem is aan een privé-investeerder verkocht. Het gebouw wordt sinds 2016 verhuurd aan twee bedrijven: Biosano, actief in de voedingssector, en Aernouts Logistics Support (transport en logistiek van fietsen).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo