Van Marcke Distribution koopt 8 Actros trekkers

Mercedes-Benz dealer Ghistelinck mocht onlangs 8 Actros trekkers aan buurman Van Marcke Distribution leveren. De Belgische marktleider in de distributie van sanitair en verwarming zet die in voor de nachtploeg. Er blaast een nieuwe wind doorheen Van Marcke. Het nieuwe distributiecentrum op LAR-Zuid werd recent in gebruik genomen, en de acht chauffeurs van de nachtploeg hebben allemaal de sleutel van een nieuwe Mercedes-Benz Actros 1940 LS mogen ontvangen. De keuze om voor de Actros te gaan, bevat een persoonlijke noot van Sabine Allaert (Logistics Accountcoordinator): “Veiligheid boven alles. Het dode hoek gevaar is ons helaas verre van onbekend in de familie. Mijn neefje van 15 heeft het niet overleefd.” De Actros is dan ook uitgerust met de Active Brake Assist, de SideGuard Assist en een duo oranje zwaailichten op het dak van de trekker, omdat de leveringen vooral ’s nachts zullen plaatsvinden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo