Best of Van 2018: we zijn volzet!

Tien dagen voor het evenement Best of VAN moeten we de inschrijvingslijst vervroegd sluiten. Met 600 gasten belooft de tweede editie dus nog succesvoller te worden dan de eerste.  Meer sponsors, meer kandidaten… De ingrediënten bleven allemaal hetzelfde: de Waerboomhof in Groot-Bijgaarden zal volgende week donderdag opnieuw dé ontmoetingsplaats worden voor de volledige sector van lichte bedrijfsvoertuigen. Ter herinnering: TRANSPORTMEDIA, met de actieve steun van Touring en de ondersteuning van Febiac en Traxio, reikt zeven prijzen uit:

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo