Van Moer Logistics neemt KVG Trans over

Van Moer Logistics kondigt de overname aan van sectorgenoot KVG Trans (Willebroek). Het bedrijf kan zich verder ontwikkelen onder de vleugels van de chemische divisie bij Van Moer Logistics. KVG Trans transporteert ADR-goederen in tankcontainers, boxcontainers, flexicontainers en reefercontainers. De vloot telt 39 trekkers en 80 chassis. Jo Van Moer: “Door de toevoeging van KVG kunnen we een nog breder pakket aan diensten aanbieden aan de (petro)chemische nijverheid en de tankoperatoren. Dankzij de KVG-vloot wordt ons aanbod voor ADR-transport naar een hoger niveau gebracht en kunnen we de continuïteit voor onze klanten blijven garanderen.” KVG behoudt overigens zijn identiteit en oprichter Kurt Van Gijsel zal de dagelijkse leiding op zich blijven nemen. Kurt Van Gijsel: “De reden waarom we deze samenwerking aangaan is omdat Van Moer Logistics het nauwst aanleunt bij onze eigen bedrijfsmentaliteit. De attitude van Jo Van Moer en van zijn medewerkers is er één die ik zelf ten zeerste kan appreciëren. Ondanks de grootte van Van Moer Logistics blijven de waarden van een familiebedrijf bewaard en dat vind ik het allerbelangrijkste voor onze medewerkers bij KVG.” Dankzij de toevoeging van de KVG-vloot telt de groep om en bij de 420 vrachtwagens.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo