Waberer’s start met LNG

Onze Duitse collega Eurotransport.de kwam als eerste met het nieuws: de Hongaarse transporteur Waberer’s gaat LNG in zijn vloot opnemen. Voorlopig blijft dit wel nog beperkt, aangezien er in het hele park van 4300 trucks momenteel slechts één op LNG gaat rijden. Maar Waberer’s heeft dus een eerste Iveco Stralis NP460 gekocht, die – nadat het bedrijf eerder dit jaar met hetzelfde voertuig een positieve test uitvoerde – voor internationaal transport zal worden ingezet. In normale verkeersomstandigheden legde het geteste voertuig gemiddeld 1200 kilometer af vooraleer het moest tanken.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo