Acht Kögel-voertuigen op het IAA

Op de Kögel-stand op het IAA-salon zullen maar liefst acht voertuigen met verbeteringen of optimaliseringen te zien zijn. Het accent zal ook op de nieuwe, gepersonaliseerde uitrustingen liggen. Op de stand van Kögel, die 2100 m2 meet, zullen de bezoekers het volgende kunnen ontdekken: – de Kögel Cargo van de Novum-generatie, die in de basisversie slechts 5.920 kg weegt – de Kögel Lightplus Coil van de Novum-generatie voor het vervoer van slitbanden en haspels, die tot 410 kg bijkomend laadvermogen biedt ten opzichte van de vorige versie – de Kögel Mega van de Novum-generatie voor volumetransport. De basisversie weegt slechts 6.130 kg – de geoptimaliseerde Kögel Cool – PurFerro Quality – de Kögel Box Light, een bestelwagen voor droge bulkgoederen met een laadvermogen dat 730 kg hoger ligt dan dat van de Kögel Box – het veelzijdige containerchassis van 4550 kg Kögel Port 45 Triplex – de Kögel kiepoplegger die staal en aluminium combineert om tot een verhoogd laadvermogen van 430 kg te komen ten opzichte van een stalen kiepoplegger – de Kögel Trucker Trailer – Kögel Lightplus die voortaan met een zwanenhals van 90 mm is uitgerust voor een verhoogde inwendige hoogte. Verder zal Kögel er ook een Strong & Go.carrosserie voorstellen (vervoer van houten kisten), vastzetbare latten in Kögel FastFix-uitvoering (stuwage) en de Kögel EasyFix voor schuifdaken. We merken nog op dat Kögel zijn stand zal delen met zijn zusterbedrijf Humbaur, dat verschillende structuren en opleggers uit zijn FlexBox-programma voor de sector van de besteldiensten zal tentoonstellen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo