Hyundai lanceert prototype op waterstof

Tijdens de IAA zal Hyundai Motor een vrachtwagen tentoonstellen met een aandrijflijn op brandstofcellen. De lancering is voorzien voor 2019 en de Zuid-Koreaanse voertuigbouwer mikt op de Europese markt. Het zou meteen de wereldpremière zijn van de allereerste vrachtwagen op brandstofcellen. Het Amerikaanse bedrijf Nikola zal zijn Nikola one immers pas op 16 april 2019 voorstellen in de Verenigde Staten. Hyundai heeft ook al aangekondigd dat zijn Xcient FCEV op brandstofcellen in Europa zal verkocht worden… Het wordt wachten tot volgende week woensdag om meer details te kunnen ontdekken…

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo