De Amarok wordt binnenkort in Algerije geproduceerd

Het succes van de Volkswagen Amarok blijft toenemen. Binnenkort wordt hij in Algerije geproduceerd, in een fabriek die onlangs zijn 10.000ste Caddy heeft geassembleerd. Op dit ogenblik rollen alle Volkswagen Amarok-voertuigen in de VW-fabriek van Hannover van de band, waar ook de Transporters worden gemaakt. In Algerije worden de Amaroks geassembleerd door de joint venture tussen Volkswagen Commercial Vehicles en het bedrijf Sovac in Relizane (op 250 km van Algiers). Die fabriek werd in juli 2017 in gebruik genomen en heeft al 10.000 Caddy’s geproduceerd, zeven maanden vroeger dan was voorzien.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo