Verizon Connect rolt eigen T&T oplossing uit

Verizon Connect breidt zijn fleetmanagementsysteem REVEAL uit met een nieuwe asset-trackingoplossing. Met dit nieuwe GPS-volgsysteem voor assets kunnen bedrijven inzicht verkrijgen in de locaties en prestaties van b.v. containers of trailers. Gebruikers verkrijgen zowel near-realtime als later inzicht in de locaties van hun materieel.  Ook is het mogelijk om te zien of machines stationair draaien en hoe intensief ze worden ingezet. De nieuwe asset-trackingoplossing biedt gebruikers eveneens verschillende opties om te helpen bij het voorkomen van diefstal en andere vormen van ongeautoriseerd gebruik. Zo is het mogelijk om geofence-alerts in te stellen. Het is ook mogelijk om per asset bij te houden wanneer het aan onderhoud toe is. Alerts kunnen ingesteld worden op basis van periodiek ingepland onderhoud of op basis van een vooraf ingesteld aantal motoruren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo