Best Fleet-Owner Van 2019: laat de kandidaturen maar komen!

De derde editie van het evenement Best of Van zal eens te meer de fleetmanagers van lichte bedrijfsvoertuigen in de bloemetjes zetten. Laat de kandidaturen voor de prijs Best Fleet-Owner Van 2019 maar komen!

De winnaars van de eerste twee edities van de Best Fleet-Owner Van waren Vaillant (Drogenbos) en BAM-Galère (Chaudfontaine). De jury begeeft zich naar de hoofdzetel van het bedrijf om goed te begrijpen waarvoor de lichte bedrijfsvoertuigen dienen en hoe de vloot in al zijn aspecten wordt beheerd: financiering, onderhoud, opvolging van de TCO, vermindering van de uitstoot, bevordering van de verkeersveiligheid, enz. Uiteraard is deelname gratis.

De redactie doet een oproep aan de geïnteresseerde fleetmanagers. Ze kunnen ons contacteren via claude.yvens@transportmedia.be

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo