Schmitz Cargobull verhoogt zijn productiecapaciteit van geïsoleerde opleggers en aanhangers.

Schmitz Cargobull heeft onlangs in zijn fabriek in het Litouwse Panevžys een nieuwe schuiminjectiepers in gebruik genomen. Hiermee zal de productiecapaciteit van de Ferroplast-panelen verdrievoudigen. Die panelen worden in de geïsoleerde aanhangers en opleggers van het Duitse merk gebruikt.

Met de nieuwe installatie zal de productiecapaciteit van de fabriek verdrievoudigen tot 30 geïsoleerde voertuigen per dag. Nu produceert de fabriek al S.CS-schuifzeilopleggers, S.KO-koelwagens, koetswerk voor M.KO-motorwagens, Z.KO-koelaanhangers met centrale assen en A.KO koelaanhangers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo