[VIDEO] Vlamygrip vervangt antislipmatten en halveert laadtijd (6 i.p.v. 18 minuten)

Een veilig transport staat of valt met een schuifvrij laadoppervlak. Vlamytal uit Brugge heeft met Vlamygrip een veilig en duurzaam alternatief voor antislimatten gevonden. 

Vlamygrip is een onderdeel van Vlamytal waarbij de vrachtwagens bespoten of berubbert worden met een COATING, en dit als hulp om in orde te zijn met de ladingzekering. Antislipmatjes zijn zo overbodig waardoor laden efficiënter en economischer kan gebeuren. (lees onder de video verder)

Bekijk hier de reportage van Vlamygrip in de Transport & VAN.TV op Kanaal Z (uitzending 6 april 2019)

https://youtu.be/IzlvAnXBKNU

Dankzij Vlamygrip is de tijd voor het vastmaken van de lading beduidend korter. Zonder Vlamygrip bedraagt het laden zo’n 18 minuten, terwijl dit mét Vlamygrip slechts 6 minuten is. VMaar ook de veiligheid van de lading verhoogt enorm. Door het aanbrengen van een permanente rubberen deklaag op het laadoppervlak, creëer je een grotere wrijvingweerstand. De laadvloer wordt zo één grote antislipmat, waardoor er minder spanbanden geplaatst moeten worden.

Bovendien zorgt de permanente deklaag ook voor een drastische demping  van het geluid. Vlamygrip is sinds kort erkend als uitvoerder betreffende pieknorm gekeurde onderdelen voor vrachtwagens. Vlamygrip is dus een getest hulpmiddel voor geluidsdemping. Vanaf heden mag het elke uitvoering voorzien van een pieknorm certificaat.

Een installatie van Vlamygrip gebeurt snel en efficiënt. In 4 werkdagen kan er al een Vlamygrip schuifvrije laadvloer geïnstalleerd worden. De antisliplaag is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en hecht zich stevig aan de onderliggende vloer. Het schuifvrije oppervlakte heeft een minimum wrijvingscoëfficiënt van 0.6. 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo