Belgisch team knap vierde in Renault Trucks RTEC competitie

Tijdens de finale van de Renault Trucks RTEC after sales competitie behaalde het Belgische team Sperto 2.0 (Vansteeland Brugge) een bijzonder eervolle vierde plaats op de 24 teams die doordrongen tot de finale.

Meer nog de Belgische ploeg kaapte ook de Team Spirit Award weg. De RTEC competitie voor het Renault Trucks dealernetwerk wereldwijd ging van start met 1642 teams van vier man uit 84 landen. Slechts 24 teams haalden de finale die in Lyon. Het is een erkenning voor het harde en toegewijde werk van de serviceteams die wereldwijd de klanten van Renault Trucks verzorgen en hun competentie in het opsporen van defecten en het snel en doelmatig verhelpen daarvan om immobilisatie tot een minimum te beperken. Het Belgische team was samengesteld uit Lieven Bruneel, Daan Demeulenaere, Stéphane Duquesnog en Martin Van Bever.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo