Wabco en Rio lanceren RIO 4TX-Trailerpulse

Wabco Holdings Inc., leverancier van uitrusting voor gebruiksvoertuigen, en Rio, de digitale tak van de constructeur Traton Group, hebben laten weten dat ze een Fleet Management-oplossing voor getrokken voertuigen lanceren. Ze kreeg de naam ‘Rio 4TX Trailerpulse’ mee.

In het kader van die oplossing neemt Rio de nieuwe TX-Trailerpulse-connectiviteitoplossing van Wabco op in zijn cloud-gebaseerde platform voor vrachttransport. De nieuwe dienst combineert trailermonitoring met diagnosefunctionaliteiten. Het doel: “Het de transporteurs en logistieke dienstverleners mogelijk maken om hun activiteiten beter op te volgen, te onderhouden en te beheren, hun getrokken voertuigen beter te gebruiken en hun kosten te verlagen”, verduidelijkt Johan Carlberg, Partner Management verantwoordelijke van Rio. RIO 4TX Trailerpulse zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn in de DACH-regio’s (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), daarna in West- en Oost-Europa en de komende jaren tot slot ook in de rest van de wereld. De nieuwe oplossing wordt momenteel op het salon Transport Logistic 2019 in München voorgesteld.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo