Uber Freight nu ook van start in Duitsland

Na Nederland is Duitsland het tweede land waar Uber Freight zijn freigt forwarding diensten zal aanbieden. Hierbij gaat het uitsluitend om volle vrachten.

Drie jaar geleden ging het filiaal van de Amerikaanse groep van start in de Verenigde Staten. Enkele grote klanten ondersteunen de ontplooiing van de activiteiten in Europa. Zo ondertekende Uber Freight enkele weken geleden een eerste overeenkomst, met name met de Nederlandse bierbrouwer Heineken. De activiteiten deinen nu uit naar Duitsland waar Uber Freight volle vrachten zal aanbieden, die min of meer neerkomen op de activiteiten van een klassieke expediteur (zoals Uber Freight in Nederland is geregistreerd) in combinatie met een geconnecteerde vrachtenbank (alle activiteiten verlopen via een app, van de reservatie tot en met track & trace).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo