Video: Ford ontwikkelt een elektrische F150 en het is er boenk op!

De F150 en de F150 Hybrid krijgen in Amerika het gezelschap van de F150 Electric. ‘Het beest’ zit in de laatste ontwikkelingsfase en als voorproevertje heeft de nieuwkomer al een stunt uitgehaald door een trein van 450 ton te trekken…

Er zijn totaal nog geen technische kenmerken vrijgegeven en we weten zelfs niet of dit voertuig ooit in Europa zal uitkomen. We weten wel dat deze krachtpatser indrukwekkende adelbrieven kan voorleggen, zoals het voorttrekken van een trein met 42 F150-voertuigen over een afstand van enkele tientallen meter. We geven vanzelfsprekend ook een pluim aan de bandenleverancier en aan de fabrikant van de trekkabel…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=bXFHgoon7lg

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo