Contargo geeft Transbox United een nieuwe naam

De intermodale operator Transbox United die in september 2017 door Contargo is overgenomen, is tot nu toe onder eigen naam blijven verder werken. Die naam is nu veranderd naar Contargo Transbox. “Twee jaar geleden hebben we de overgebleven delen van United Container Transport overgekocht. We hebben die gegroepeerd in de joint venture Transbox United”, vertelt Michel van Meurs, Regionaal commercieel directeur van Contargo Waterway Logistics. “Sindsdien hebben we ons dienstengamma in België verder uitgebouwd en hebben we het in het netwerk van Contargo opgenomen. Nu is het ogenblik gekomen om die evolutie zichtbaar te maken met een gelijksoortige handelsnaam.” Contargo Transbox biedt dagelijkse diensten tussen de terminals van de haven van Antwerpen, dagelijkse verbindingen tussen Rotterdam en Antwerpen, en verplaatsingen tussen de terminals van de haven van Rotterdam. Daarenboven is Contargo Transbox actief als onafhankelijk transporteur voor rivierverbindingen met de binnenhavens van Deurne en Wielsbeke in België en die van Valenciennes in Frankrijk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo