eLion2 : spotlight voor MAN-innovaties!

Het tweede nummer van eLion, het nieuwe digitale magazine van MAN Truck & Bus Belgium, sluit nauw aan bij de Busworld-beurs, maar vergeet niet de laatste technische en commerciële ontwikkelingen in de sector van de lichte en zware vrachtwagens. In dit tweede nummer leest u verslagen van Matexpo, Busworld en de Foire de Libramont, de eerste rij-impressies met de nieuwe D15 motor die nu de TGS- en TGX-reeksen aandrijft, de roadshow georganiseerd rond de eTGE en drie getuigenissen van gelukkige MAN-klanten: GNB Béton in Bastenaken aan de kant van de trucks en Hansea en Fimatour aan de kant van de bussen. En zeven (!) exclusieve video’s om te ontdekken, want eLion is een echt multimedia magazine!

Ontdek eLion2 hier

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo