Van Mieghem Logistics breidt verder uit in de nieuwe industriezone Tubize II

Tubeke is een nieuw bedrijventerrein rijker (Tubize II). Het strekt zich uit over 67 hectare, waarvan er 51 kunnen worden gekocht. Bij de (erg) geïnteresseerde bedrijven zien we het bedrijf voor transport en logistiek Van Mieghem Logistics. De industriezone van Saintes, waar het nu gevestigd is, begint immers te krap te worden.

Tubize II houdt zich intussen klaar voor de komst van de bedrijven. Van Mieghem Logistics is daar een van. Guy Van Mieghem vertelt ons meer over zijn bedoelingen: “We hebben een bouwvergunning gekregen voor een perceel van 6 hectare. Daarop willen we opslagplaatsen bouwen met een totale oppervlakte van 35.000 m2. Binnen ongeveer een jaar zou de eerste fase, 15.000 m2, zijn afgerond. De tweede fase zal dan in 2021 worden gebouwd. De opening van die nieuwe industriezone biedt ons de kans om ons verder te ontwikkelen maar ook om de kwaliteit van onze service naar bestaande en toekomstige klanten toe nog te verbeteren. Het industrieterrein van Saintes zit al enkele jaren helemaal vol en we wachtten al een tijdje vol ongeduld op de opening van die tweede industriezone in de omgeving van Tubeke. Onze vestiging in Saintes blijft daar uiteraard. Ze ligt op anderhalve kilometer van onze toekomstige magazijnen in Tubize II. Voor ons is die situatie ideaal.”

Guy Van Mieghem verduidelijkt nog dat de ingebruikname van het nieuwe pand op termijn 50 nieuwe banen met zich mee zal brengen.

Van Mieghem Logistics verzorgt geregeld vervoer in heel Europa en werkt met een wagenpark van ruim 350 voertuigen. Het bedrijf heeft een logistieke oppervlakte van 145.000 m2. Zijn specialiteiten: nationaal, internationaal en multimodaal transport, transport met temperatuurregeling, logistiek en supplychainmanagement, douane. De firma maakt ook deel uit van het Astre-netwerk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo