Crown lanceert Gena, het nieuwe controlesysteem voor heftrucks

Crown implementeert een nieuw controlesysteem op zijn reachtrucks uit de serie ESR 1000. Het systeem kreeg de naam Gena mee. Gena moet het makkelijker maken om gegevens van de heftrucks te verzamelen en om die voertuigen daardoor beter te kunnen inzetten. Het Gena-systeem werkt in combinatie met de geïntegreerde InfoLink-connectiviteit. Op basis van algoritmes rationaliseert het de gegevens en stelt het daarop een efficiënter gebruik van de heftrucks voor. De informatie wordt weergegeven op een 7″ kleurentouchscreen, ze is beschikbaar in 25 talen en wordt in real time verzameld. Op basis van die informatie past het Gena-systeem de instellingen van de heftruck aan elke operator afzonderlijk aan om zo het gebruik te optimaliseren. Bovendien kan de operator zelf precieze gegevens opzoeken – snelheid, werkingstijd, enz – en een aantal als favoriet instellen. Het Gena-systeem levert daarnaast betrouwbare terugroepingsinfo en interactieve en geïllustreerde controlelijsten voor inspecties. De functionaliteit Dynamic Coaching informeert en waarschuwt de chauffeurs in real time. Blauwe berichten brengen de bestuurder op de hoogte van wat hij correct heeft gedaan, terwijl rode berichten met een geluidssignaal aangeven dat er gevaar dreigt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo