Transport Roosens koopt opnieuw Scanias

Na 30 jaar komen er opnieuw Scanias bij Transport Roosens, namelijk acht R 450 trekkers die de vloot van 64 voertuigen komen vervoegen. Het recent naar Kallo verhuisde familiebedrijf Transport Roosens focust op containertransport met klanten in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. “Daarbij is het totaalgewicht heel belangrijk. De nieuwe Scania’s hebben dan ook aslastindicatie en een luchtgeveerde achteras. Ze zijn ook uitgerust met aluminium velgen, niet enkel om het gewicht te drukken maar ook omwille van de uitstraling, want onze voertuigen zijn het uithangbord van ons bedrijf”, vertelt Stephan Roosens die nu samen met zijn echtgenote Karolien Van Duyse en met Peter van de Kerkhof het bedrijf leidt. Dat er na 30 jaar opnieuw Scania’s in het bedrijf komen heeft ook te maken met de voorkeur van de chauffeurs, zeker in een bedrijf dat uitsluitend met Belgische chauffeurs werkt, zegt Stephan nog.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo