Vanaf januari MBUX-multimedia- systeem voor de Mercedes V-Klasse

Vanaf januari 2020 zullen de modellen van de Mercedes-Benz V-Klasse en Marco Polo worden uitgerust met een intuïtief en intelligent MBUX-multimediasysteem. Dat MBUX-systeem wordt gekenmerkt door zijn intuïtieve concept en zijn spraakbesturing. Het herkent haast alle zinnen rond infotainment en de werking van het voertuig. Het bevat zinnen als “Zet de radio aan” of “Activeer de stoelverwarming” maar ook impliciete uitspraken als “Ik heb het koud”. Om het spraakbesturingscommando te activeren, volstaat het om op een knop op het stuur te drukken of om te zeggen “Hey Mercedes”. “De digitalisering en de connectiviteit zijn belangrijke onderdelen van onze productstrategie. Dankzij de opname van het MBUX-multimediasysteem (…) zijn de bestuurdersruimte van onze monovolume en van de Marco Polo-modellen die op de V-KIasse zijn gebaseerd nu nog comfortabeler”, vertelt Klaus Maier, commercieel en marketingdirecteur van Mercedes-Benz Vans. We merken nog op dat de Marco Polo standaard met de Mercedes-Benz Advanced Control zal worden geleverd waarmee het mogelijk is om verschillende parameters van het voertuig te controleren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo