Een oproep aan ‘solidaire vervoerders’

De armste burgers worden zeer hard getroffen door de coronaviruscrisis. Het platform ‘Schenkingsbeurs’, dat voedseldonaties faciliteert door voedselbedrijven met onverkochte goederen en voedselhulporganisaties op zoek naar donaties samen te brengen, is op zoek naar vervoerders om haar missie uit te voeren.

De Schenkingsbeurs maakt het mogelijk om schenkingen toe te leiden naar meer dan 800 sociale organisaties voor voedselondersteuning, waaronder de netwerken van voedselhulp in België (Sint-Vincentiusgroepen, Resto du Coeur, Rode Kruis, enz..), 18 regionale distributieplatformen en de 9 Voedselbanken, en dat in coördinatie met de 581 sociale huizen in België en het Ministerie van Maatschappelijke Integratie (POD MI). Het maakt het ook mogelijk om de verspilling van levensmiddelen te beperken die vandaag de dag dreigt te exploderen. Het platform zoekt transportbedrijven die het kunnen helpen bij het uitvoeren van deze missie. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich hier registreren.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo