Hamer neemt de SSE activiteiten van DCM-EMBA over

Hamer België heeft de Service Stations & Equipment activiteiten van DCM/EMBA overgenomen, inclusief de werknemers als de technische voorraad. Hiermee verbreedt de firma zijn bestaande activiteiten op het gebied van commerciële & home base tankinstallaties.

Met deze overname toont Hamer zijn ambitie om in de Benelux een vooraanstaande totaalintegrator te zijn. Vanuit de hoodfzetel in Kruibeke ontwerpt en realiseert Hamer installaties voor tank terminals, brandstoffendepots, spoorweginstallaties, tankinstallaties, werkplaatsinrichtingen, noodstroominstallaties en haventoepassingen. De afdeling ‘Future Fuels’ focust zich buiten E-charge projecten op de nieuwe brandstoffen zoals HVO, GTL, CNG (Compressed Natural Gas), LNG (Liquid Natural Gas) tot en met de integratie van waterstofinstallaties.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo