Featured Video Play Icon

[VIDEOCALL] Van Moer: “Bedrijven halen containers weg uit Antwerpse kaaien”

Een globale daling in volumes, met vooral de bouwsector die zwaar geraakt wordt. Van Moer Logistics maakt twee weken na de uitbraak van de coronacrisis een eerste balans op. “We merken duidelijk dat bedrijven een buffer willen aanleggen”, zegt Felien Van Oost, Business Development Manager. 

Felien Van Oost: “Als we kijken naar onze transportafdeling dan zien we toch wel een globale daling van de volumes. Enerzijds is de bouwsector redelijk hard getroffen. Anderzijds zien we ook wel dat de aanlevering van voedingsmiddelen stabiel blijft. Op vlak van magazijnoppervlakte krijgen we momenteel veel aanvragen binnen van onze klanten. We zien toch wel dat de industrieën een buffer aan het aanleggen zijn en hun containers volop aan het weghalen zijn uit de Antwerpse kaaien.”

“Enigste lichtpuntje van deze coronacrisis volgens ons is toch wel de toenemende appreciatie voor de transport en logistieke sector. De mensen realiseren zich toch wel dat transport en logistiek een essentiële dienstverlening is. En wij hopen dat dit blijft aanhouden ook na de crisis.”

Bekijk het interview integraal:

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo