Featured Video Play Icon

[VIDEOCALL] Van Grootel: “Blijf in uw KOT staat nu voor ‘Keep On Trucking'”

“Een betere reclame voor ons vak is er niet”. Transport en logistieke consultant Marc Van Grootel roept op om meer dan ooit lawaai te maken voor de sector. “Want wij nemen net zoals de witte sector onze verantwoordelijkheid om elke dag vroeg op te staan om het land te bevoorraden.”

De immer optimistische Marc Van Grootel vecht al meer dan 20 jaar voor de belangen van de transport- en logistieke sector. “Ik lig er ’s nachts wakker van. Het geeft me dezelfde koude rillingen als in 2009-2010. Ik leef dus ongelofelijk mee met alle transport- en logistieke bedrijven”.

Marc Van Grootel: “Wat de chauffeurs elke dag opnieuw presteren is echt een promotie voor de sector. Al onze acties waren niet nodig geweest. Wat zij vandaag doen is een duidelijk bewijs dat zij broodnodig zijn. Via onze federaties en social media krijgen wij heel wat aandacht en aanmoedigingen voor wat we elke dag doen. Maar ik denk dat we nog veel meer lawaai moeten maken om te laten zien dat chauffeurs broodnodig zijn en dat transport moet blijven draaien. En vooral dat we moeten laten zien dat wij, net zoals de witte sector, onze verantwoordelijkheid nemen en alle dagen vroeg opstaan om het land te bevoorraden. Een betere reclame voor dit vak is er niet. De transport- en chauffeurswereld komt hiermee op een zeer positieve manier naar buiten. En daarom ben ik zo blij dat ik van Transportmedia de mogelijkheid heb gekregen om dit platform te gebruiken om hen te bedanken en een hart onder de riem te steken.”

Keep on trucking
“Wat jullie doen, alle dagen opnieuw, is top! Een paar weken geleden sprak Maggie De Block de magische woorden “Blijf in uw kot”. Gezondheidswijs is dat heel goed gezien. Maar als iedereen binnen blijft zullen straks alle winkels leeg zijn. Het drieletterwoord KOT betekent voor de transportwereld: “Keep On Trucking” en dat is wat jullie doen”, besluit Marc Van Grootel.

Bekijk het interview integraal:

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo