[ADVERTORIAL] Link2Europe lanceert nieuwe internationale jobsite voor Belgische knelpuntberoepen

In deze onzekere coronatijden met een hoge economische werkloosheid lijkt het misschien geen prioriteit. Maar na deze lockdown zullen de uitdagingen met moeilijk in te vullen vacatures in de Belgische economie al snel weer de kop opsteken.

Daarom lanceert uitzend- en rekruteringsbureau Link2Europe de site www.link2europe.eu, een nieuwe internationale jobsite voor Belgische knelpuntberoepen. Igor Van Assche, oprichter en bestuurder van Link2Europe: “Dankzij dit nieuwe platform vinden kandidaten binnen én buiten Europa nog sneller de weg naar moeilijk in te vullen jobs in België. Daarmee zetten we op het gebied van onze vertrouwde internationale rekrutering een digitaal tandje bij.”

De site is binnenkort beschikbaar in meer dan 20 talen. “Zo bereiken we nog beter gemotiveerde kandidaten die in België willen komen werken. Want ook in het kader van de brexit is de concurrentie van onze buurlanden in hun zoektocht naar internationaal talent hevig”, aldus nog Igor Van Assche.

Kan uw onderneming onze hulp gebruiken? Contacteer ons dan snel!

Igor Van Assche – Bestuurder van Link2Europe
+32 (0)3 740 76 76 – Igor@link2europe.be

Natascha Nagels – General Manager Link2Europe
+ 32 (0)499 86 10 41 – Natascha@link2europe.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo