TÜV-test bevestigt: nieuwe MAN bespaart tot 8,2 % brandstof

MAN heeft zijn nieuwe vrachtwagengeneratie onderworpen aan een uitgebreide test bij de onafhankelijke testorganisatie TÜV Süd. De test bevestigt een brandstofbesparing tot 8,2 procent ten opzicht van de vorige MAN generatie.

De 342 kilometer lange testroute over snel- en plattelandswegen werd twee keer na elkaar afgelegd. Om de prestaties van het voertuig perfect te kunnen vergelijken wisselden de testvoertuigen tussen de twee ritten van oplegger en bestuurder. In vergelijking met de vorige MAN TGX 18.460 met Euro-6c-motor vergde de nieuwe MAN TGX 18.470 Euro 6d gemiddeld 8,2 % minder diesel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo