Suys (Nokere) neemt nieuwe DAF XG in gebruik

Suys, voorheen gekend als Building Shutter Systems, is een Belgische producent van oplossingen voor zonnewering en rolluiken. Voor het transporteren van deze producten naar hun verdelers in binnen- en buitenland heeft Suys een vloot van zeven eigen voertuigen. De nieuwe aanwinst is een DAF XG 480 FAR LD.

De nieuwe DAF draagt de nieuwe firmakleuren. Building Plastics werd uiteraard in 1974 door jean-Pierre Suys opgericht in Waregem. Wat begon met kunststofplaten en -profielen evolueerde naar een compleet assortiment waarbij niet alleen kunststof hoort. De naam van het bedrijf veranderde eerst naar Building Shutters. Vandaag de dag heeft de firma een productiehal in Nokere en heet sinds februari 2024 gewoon Suys.

Het voertuig werd geleverd door TH Trucks Kortrijk en de opbouw van zowel vrachtwagen als aanhanger werd verzorgd door Hoet Trailers.

 

 

 

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo