MAN breidt gamma elektrische trucks uit

Op de IFAT-vakbeurs voor water- en afvalbeheer presenteert MAN nieuwe versies van zijn elektrische trucks eTGS en eTGX, waarmee een groot offensief wordt ingezet op het gebied van stadsbeheer en openbare diensten.

De eTGS en eTGX zullen beschikbaar zijn als 4×2 en 6×2 vrachtwagens van 18 tot 28 ton, met een ruime keuze uit negen wielbasissen en zes cabinevarianten. Klanten kunnen kiezen tussen gestuurde en niet-gestuurde naloopassen, tussen blad/pneumatische vering en integrale luchtvering, en het rijprogramma selecteren dat het best bij hun behoeften past.

Mechanisch gezien bood MAN al de keuze uit drie verschillende elektromotoren (333, 449 of 544 pk) en drie tot zes batterijpakketten. In dit opzicht is er niets veranderd. MAN legt vooral de nadruk op het modulaire karakter van zijn oplossing, waardoor de batterijen kunnen worden geplaatst volgens de vereisten van het opbouwtype, de aftakassen en de hydraulische uitrusting. De nieuwe MAN eTGS en eTGX zijn daarom geschikt voor afvalinzameling met een achterlader, zijlader of zelfs een roll-off-lader. Ze kunnen ook worden uitgerust met verschillende soorten kippers en/of kranen voor het transport van bouwmaterialen, of met hoogwerkers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo