TH Trucks Kortrijk eindigt derde bij DAF Service Team of the Year

Een Italiaans team uit Trento werd bekroond tot European Service Team of the Year 2024 door DAF Trucks na afloop van een tweedaagse finale, die plaatsvond bij DAF Trucks in Eindhoven. Het Belgische team eindigde op de derde plaats.

DAF trucks organiseert deze wedstrijd om het jaar om werkplaatstechnici en serviceadviseurs in de kijker te zetten. Teams van DAF-dealers en -servicepunten uit 18 Europese landen lieten hun vaardigheden zien. “Zowel de serviceadviseurs als de werkplaatstechnici kregen theoretische en praktische opdrachten op het vlak van truck- en motoronderhoud. De tests konden alleen succesvol worden afgerond, als de adviseur en de technicus als een echt team optrokken én bovendien gebruikmaakten van hun technische voertuigkennis”, legt Twan Winters, Director After Sales bij DAF Trucks, uit.

Het Belgisch team bestaande uit serviceadviseur Kevin Van Elslander en werkplaatstechnicus Bas Claeys, beide werkzaam bij TH Trucks Kortrijk, eindigde op een verdienstelijke 3de plaats. Bas blikt met veel genoegen terug op dit event: “Het was een onvergetelijke ervaring, gevuld met uitdagingen die me op elk moment dwongen de juiste oplossingen en diagnoses te vinden en toe te passen. Het was niet alleen een technische uitdaging, maar ook een eer om mijn internationale collega’s, de organisatoren en de medewerkers van DAF België/Nederland te kunnen ontmoeten.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo