Toyota Material Handling en Gideon gaan samenwerken

Toyota Material Handling Europe heeft een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd met Gideon, een in Zagreb gevestigd technologiebedrijf dat softwareoplossingen biedt voor de lokalisatie en besturing van autonome mobiele robots.

Door de technologie van Gideon te combineren met de eigen voertuigen wil Toyota Material Handling automatisering bieden voor een breed scala aan logistieke toepassingen en de implementatietijd van projecten verkorten. Specifieke toepassingsgebieden waar Gideon al een aanbod heeft ontwikkeld zijn gezamenlijk orderpicken voor orderverwerking in de detailhandel en het laden en lossen van vrachtwagens.

Patric Hed, SVP Logistics Solutions bij Toyota Material Handling Europe zegt: “Gideon heeft een indrukwekkende softwarestack en visiemodules ontwikkeld, die flexibel, intelligent autonoom gedrag combineren met specifieke focus op logistieke toepassingen en gebruiksvriendelijkheid die onze klanten de komende jaren meerwaarde zullen bieden.”

Toyota is van plan om in de loop van 2024 nieuwe toepassingsoplossingen op de markt te kunnen brengen, te beginnen met oplossingen voor orderverwerking voor distributie in de detailhandel.

Lees alles over Toyota Material Handling Belgium NV

video

Distrilog, ODTH en Toyota Material Handling vormen de Logistics Hotspot Willebroek – Logistics.TV 29

Dit is de ‘gouden driehoek’ van België, de logistieke hotspot Willebroek. De ligging van de Antwerpse gemeente midden in het dichtbevolkte Vlaanderen, tussen de grootsteden Brussel, Antwerpen en Gent maakt de zone uitzonderlijk geschikt voor de distributie van consumptiegoederen in ons land. Samen met buurgemeenten Boom en Puurs scoort het bijzonder goed in het aantrekken […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo